Nema proizvoda

Ukupan iznos: 0.00KM
Korpa Nastavi kupovinu
Korpa 0 korpa

Najčešća pitanja

  • home
  • Najčešća pitanja

Kupovina na kupidio.ba je 100% sigurna kupovina i garantovano dobijate nov artikal onaj koji ste poručili, ne postoji mogućnost greške u vidu neispravnog dijela.

Za poručeni dio nakon uplaćenog avansa dio se čeka od 3 do 40dana u zavisnosti od proizvođača dijela, kupidio.ba može da da procjenu na Vas zahtjev o tome koliko bi se čekalo na određeni dio bez novčane naknade za isto.

Najefikasniji način i plaćanja i dostave jeste taj plaćanjem pouzećem kuriru na vašoj adresi, u svim većim mjestima dostava se vrši šest dana u sedmici (i subotom), dostavu vrše najpouzdanije i najsigurnije službe. Rok za isporuku za pošiljke poručene je 24-48h (izuzev nedelje). Takođe imate mogućnost plaćanja po predračunu ili žiralno te mogućnost ličnog preuzimanja pošiljke.

Vaši podaci su potrebni isključivo zbog potrebnih informacija kako bi se dostava porudžbe realizovala.

Ukoliko vam je potreban neki dio za Vaš uređaj, a niste sigurni koji je to dio ili ne znate kako da ga nađete možete da nas kontaktirate putem kontakt forme iz par jednostavnih klikova da nam pošaljete upit, poželjno je da nam pošaljete fotografiju traženog dijela, fotografiju uređaja i fotografiju pločice sa podacima od uređaja kako bi smo Vam mogli brže i efikasnije pronaći traženi dio, takođe možete poslati i na info@kupidio.ba.

Poželjno je da nam u upitu pošaljete podatke od uređaja koji se obično nalaze na kućištu aparata na nalepnici ili na dijelu oko vrata ili na zadnjem dijelu aparata.

Ukoliko imate kvar na uređaju te želite da Vam servis isti otkloni kvar možete prijaviti na dijelu stranice pod stavkom prijava kvara, uz popunjen jednostavan upitnik nakon slanja zahtjeva dobićete odgovor o zapremljenom zahtjevu za popravku.