Nema proizvoda

Ukupan iznos: 0.00KM
Korpa Nastavi kupovinu
Korpa 0 korpa

Frižideri

  • home
  • Frižideri

Ugradbeni frižider Samsung BRB260000WW/EF

Brend:
Samsung
Kategorija:
Frižideri
Zaliha:
Na stanju
Rok isporuke:
24-48h
Garantni rok:
2+3
Način plaćanja:
Gotovinski pri isporuci, žiralno-virman po računu ili predračunu
Cijena:
1113.00KM

Ugradbeni frižider Samsung BRB260000WW/EF

Dostava svih artikala u cijeloj Bosni i Hercegovini -------055 243 900-------- 055 420 900 --------065 517 553 -Viber (samo poruke) ----------------DOSTAVA BIJELE TEHNIKE : *Besplatna dostava u gradu (Bijeljina)---------------- *Dostava van Bijeljine (Semberije) - za uređaje veličine veš mašine,šporeta,sušlica i frižidera -za uređaje do 80cm visine ( CIJENA - 30,00KM )----------------- *Dostava van Bijeljine (Semberije) - za friždere, zamrzivače itd za uređaje preko 150cm visine ( CIJENA - 50,00 ) ---------------- *Uz 3 kupljena artikla bjiele tehnike, dobijate besplatnu dostavu na treći artikla (Extra Ponuda)


Ugradbeni frižider Samsung BRB260176WW/EF

Vlažna svježina

Twin cooling plus

Tehnologija Twin Cooling Plus™ omogućuje optimalnu temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču. Hladi svaki odjeljak zasebno i sprječava miješanje neugodnih mirisa korištenjem namjenskih isparivača i sustava hlađenja da bi hrana dulje zadržala sočnost i svježinu, kao i svoj prirodni okus i aromu.

 

Nema više mraza i leda

Nema stvaranja mraza

Tehnologija No Frost povećava cirkulaciju zraka za održavanje stalne temperature u svakom kutku hladnjaka, što sprječava stvaranje mraza i leda. Puno brže doseže ciljanu temperaturu, povećava trajnost sustava hlađenja te izbjegava trošenje energije na odmrzavanje.

 

Prebacivanje jednim dodirom prsta

CoolPlus

Zona CoolPlus pruža vrhunsku fleksibilnost, jer je moguće pohraniti različite namirnice na optimalnoj temperaturi da bi ostale svježe i ukusne. Jednim dodirom prsta hladnjak je moguće pretvoriti u zamrzivač korištenjem optimalnih prethodno postavljenih temperatura koje iznose 2°C, -1°C, -5°C ili 23°C~-15.

 

Kontrolirajte ga bilo gdje

Kompatibilan s hardverskim ključem

Kompatibilan je s hardverskim ključem, tako da bilo gdje i bilo kad možete provjeriti što se zbiva s pomoću opcionalnog pametnog hardverskog ključa i aplikacije**. Možete kontrolirati načine brzog hlađenja, nadzirati temperaturu i primiti poruku upozorenja da ste ostavili vrata otvorenima. Prepoznaje čak i greške, tako da ne morate čitati upute za korištenje.

 

Pametniji i trajniji

DIT

Digitalni inverterski kompresor automatski prilagođava brzinu odgovarajući na zahtjeve za hlađenje na sedam razina. Koristi manje energije, smanjuje buku, trošenje i habanje za dugotrajnije radne značajke. Za potpun mir radne su značajke potpomognute jamstvom od deset godina*.

* Garancija od deset godina ograničeno je samo na kompresor.

 

Hrana koju je lako dosegnuti

Polica koju je lako pomaknuti klizanjem

Posezanje u zamrzivač često znači probijanje kroz zapreke koje čine predmeti, no polica koja lako klizi jednostavno se klizanjem postavlja i vadi. Možete učinkovito pohranjivati, organizirati i pristupati zamrznutoj hrani te brzo naći i doseći stvari smještene straga i u svakom kutku, bez „mrtvog prostora“.

 

 

 

Proizvođač Samsung

Model BRB260131WW/EF

Tip frižidera Ugradbeni

Sistem hlađenja Twin cooling plus

Zapremina frižidera [l] 192

Zapremina zamrzivača [l] 72

Energetska klasa A++

Nivo buke [dBA] 38

Boja Snježno bijela

Dimenzije (ŠxVxD) [cm] Neto 540 mm x 1775 mm x 550 mm

Dodatni Opis Klimatski razred: SN, N, ST, T

Garancija 24 mjeseca

Povezani artikli