Nema proizvoda

Ukupan iznos: 0.00KM
Korpa Nastavi kupovinu
Korpa 0 korpa

Bijela tehnika

  • home
  • Bijela tehnika

BEKO ugradni frižider BCHA 250 K2S

Brend:
Beko
Kategorija:
Bijela tehnika
Zaliha:
Na stanju
Rok isporuke:
24-48h
Garantni rok:
60 MJESECI
Način plaćanja:
Gotovinski pri isporuci, žiralno-virman po računu ili predračunu
Cijena:
486.00KM

BEKO ugradni frižider BCHA 250 K2S

Dostava svih artikala u cijeloj Bosni i Hercegovini -------055 243 900-------- 055 420 900 --------065 517 553 -Viber (samo poruke) ----------------DOSTAVA BIJELE TEHNIKE : *Besplatna dostava u gradu (Bijeljina)---------------- *Dostava van Bijeljine (Semberije) - za uređaje veličine veš mašine,šporeta,sušlica i frižidera -za uređaje do 80cm visine ( CIJENA - 30,00KM )----------------- *Dostava van Bijeljine (Semberije) - za friždere, zamrzivače itd za uređaje preko 150cm visine ( CIJENA - 50,00 ) ---------------- *Uz 3 kupljena artikla bjiele tehnike, dobijate besplatnu dostavu na treći artikla (Extra Ponuda)


Energetski razredA+

Dimenzije aparata (ŠxVxD)54 x 144.7 x 53.5 cm

Ukupni obim220 l

Obim frižidera176 l

Obim zamrzivača44 l

Klimatski razrediSN, N, ST

Broj polica4

Razina buke38 dB

Lokacija zamrzivačkog dijelaGore

Broj ladica2

Dodatne karakteristikeKapacitet zamrzavanja : 3 kg dnevno

Vrijeme čuvanja namirnica bez električne energije: 18 h

Potrošnja električne energije: 243kWh godišnje

Ugradbene dimenzije: 56 x 145 x 53,5 cm

Bez prednje maske

Način hlađenjaLow Frost

Opis proizvodaEnergetska klasa A+

Nudi optimalnu potrošnju električne energije i uštedu od 30% u poređenju sa sličnim proizvoda A klase. Uživajte u funkcijama Vašeg frižidera sa malom potrošnjom.

 

Nezapaljivi materijali

Materijali od kojih su izgrađeni frižideri Beko nude povećanu sigurnost u upotrebi i zaštitu protiv ekoloških faktora.

 

Olakšan pristup i podesive staklene police

Stalci koji su pozicionirani na vratima frižidera pomažu vam da organizujete hranu i piće na ergonomski način tako da im možete lako pristupiti. Podesive sigurnosne staklene police otporne su do 25 kg i idealno razdvajaju raspoloživi prostor.

Savjeti*Postavite frižidere I zamrzivače na što hladnijem mjestu u kući (nikako u blizini šporeta radijatora ili bojlera). Hladniji prostor znači veću uštedu energije – svaki stupanj manje može smanjiti potrošnju električne energije i do 6%.

*Izbjegavajte izloženost frižidera i zamrzivača sunčevom zračenju.

*Prilikom postavljanja frižidera I zamrzivača, obavezno ostavite dovoljno prostora za prozračivanje između stražnjeg dijela uređaja i zida (oko 10 cm) kako ne bi došlo do pregrijavanja, a time i povećanja potrošnje el. energije.

*Termostat regulirajte na srednju poziciju. Niža temperatura ne znači nužno i bolje čuvanje hrane, a potrošnja energije može porasti i za 10-15%

*Standardna temperatura zamrzavanja je -18oC, a podesite li temperaturu za 1oC niže, možete povećati potrošnju el. energije i za 5%.

*Pri kupovini novog kućanskog uređaja potražite oznaku razreda energetske učinkovitosti proizvoda. Proizvodi su označeni slovima A, B, C, D, E, F, G. Uređaji s oznakom A troše najmanje energije.

Povezani artikli