Nema proizvoda

Ukupan iznos: 0.00KM
Korpa Nastavi kupovinu
Korpa 0 korpa

PlayStation

  • home
  • PlayStation

PS5 • FIFA 23 PS5

Brend:
PlayStation
Kategorija:
PlayStation
Zaliha:
Na stanju
Šifra:
4938
Rok isporuke:
24-48h
Način plaćanja:
Gotovinski pri isporuci, žiralno-virman po računu ili predračunu
Cijena:
159.00KM

Igrica za PS5

PS5 • FIFA 23 PS5

EA SPORTS FIFA 23 donosi The World’s Game na teren zajedno s muškim i ženskim turnirima FIFA World Cup, dodatkom ženskih klubova i novih načina za igru u omiljenim načinima igre.

Unapređenja tehnologije HyperMotion2 donose još više akcije i realnosti fudbalu na terenu na konzoli PS5. Sadrži bolju fudbalsku animaciju nego ikad do sada u svakoj utakmici jer je temeljna na dvostruko realnijem snimanju pokreta.

Muški i ženski FIFA World Cup

Iskusite najbolji međunarodni fudbal tokom FIFA World Cup Qatar 2022, FIFA Women’s World Cup Australia i New Zealand 2023. Napetost i uzbuđenje najboljeg sportskog turnira dolazi u igru FIFA 23 besplatno putem ažuriranja nakon izlaska na tržište.

Women\’s Club Football

Igraj kao dio ženskog kluba prvi put u istoriji igre EA SPORTS FIFA. Zahvaljujući tehnologiji HyperMotion2, ženska igra u FIFA 23 ujedinjuje utakmice 11 protiv 11 zajedno s vrhunskom tehnologijom mašinskog učenja kako bi se otključale nove autentične animacije posebne za ženski fudbal u igri FIFA 23.

Igra

Iskusite vrhunsku tehnologiju igranja nove generacije HyperMotion i uživajte u igranju na više platformi konzola iste generacije. FIFA 23 donosi i novi mehanizam ispucavanja po načelu odnosa rizika i nagrade, nove slobodne i kaznene udarce te ubacivanja iz kornera.

Iskustvo igranja utakmica

Uživaj u poboljšanom igranju utakmica na konzoli PS5 uz ponovljene snimke u proširenoj realnosti, izuzetno realistične travnate terene i poboljšanu atmosferu na stadionima.

HyperMotion2 Technology

Dvostruko više podataka snimanja utakmice čini igru još stvarnijom. Tehnologija HyperMotion2 otključava nove funkcije i provodi igru FIFA 23 širom 6000 stvarnih animacija koje su uzete iz miliona okvira naprednog snimanja igre 11 protiv 11. Sve ovo dovodi igru FIFA 23 još bliže muškom i ženskom fudbalu, omogućavajući prirodnije kretanje igrača po terenu te uvodeći potpuno novi sistem driblanja, nove mehanizme ubrzanja i još mnogo toga.

FIFA Ultimate Team

Biraj između nekoliko hiljada igrača iz prošlosti i sadašnjosti i uživaj u novim funkcijama FUT-a, kao što su FUT Moments i poboljšan sistem hemije koji ti pruža nove načine sastavljanja ekipe iz snova. Pogledaj šta je novo u načinu FIFA 23 Ultimate Team s novim mogućnostima igranja, prilagođavanja i takmičenja.

Career Mode

Proživi svoje fudbalske snove u načinu Career Mode kao fudbaler ili kao trener. Odredi svoju igračku specifičnost, treniraj najpoznatija fudbalska lica i uživaj u novom načinu igranja u sezoni uz istaknute trenutke u kojima možeš igrati za jedinstven doživljaj u načinu Career Mode.

Pro Clubs i VOLTA FOOTBALL

Unesi obilje specifičnosti na teren u načinu igranja Pro Clubs, najdruštvenijem načinu igre FIFA. Igraj se novim prilagodbama, poboljšanjima u sistemu ubacivanja u utakmice, novim pogodnostima i još mnogo toga. U načinu VOLTA FOOTBALL sada postoji još više načina da napraviš svoj avatar. Okupi prijatelje ili VOLTA zajednicu i pokaži svoj stil u novom i nadograđenom načinu VOLTA Arcades.

Povezani artikli