Nema proizvoda

Ukupan iznos: 0.00KM
Korpa Nastavi kupovinu
Korpa 0 korpa

PlayStation

  • home
  • PlayStation

PS4 • GTA V Premium Edition PS4

Kategorija:
PlayStation
Zaliha:
Na stanju
Šifra:
1884
Rok isporuke:
24-48h
Način plaćanja:
Gotovinski pri isporuci, žiralno-virman po računu ili predračunu
Cijena:
69.00KM

Igrica za PS4

PS4 • GTA V Premium Edition PS4

Grand Theft Auto V (GTA 5) za PlayStation 4 konzole je akciona avantura smještena u otvoreni svijet. O popularnosti igrice najbolje govori podatak da je od prodaje u prva tri dana donijela zaradu od nevjerovatnih milijardu dolara! Ovo je istovremeno sadistička, zabavna, fina i razularena igra koja obara rekorde i takva je da malo koga neće očarati.

U ovom slučaju riječ je o GTA V premijum izdanju igre koje sadrži standardnu singleplayer kampanju, GTA Online sa svim dosadašnjim ažuriranjima i nadogradnjama (Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler’s Run, Bikers i dr.), ali i Criminal Enterprise Starter Pack koji novim igračima donosi određene bonuse.

“Druženje s Michaelom, Franklinom i Trevorom po najvećem i najzabavnijem otvorenom svijetu do sada oduzelo nam je nevjerojatnu količinu vremena i uspješno nas udaljilo od prijatelja, djevojaka, porodice i obaveza. Nije nam ni najmanje žao”, navodi se u recenziji GTA V na portalu HCL.

Planetarna popularnost

Fantastičan single player omogućava vam da se “vucarate” po San Andreasu koliko god želite i radite šta god želite. Možete to da radite s pogledom u prvom (FPS) ili trećem licu – po želji. U oba izgleda odlično, baš kao i u multiplayeru gdje igra do 30 igrača u kooperativnom ili kompetitivnom modu.

Grand Theft Auto 5 je igra čije pojavljivanje je podiglo najviše prašine i bukvalno preko noći stekla je planetarnu popularnost. Tome su, svakako, doprinijele i najave koje je Rockstar ispucavao u javnost prije pojavljivanja igrice. Gejmeri su brzo shvatili da su sve te najave bile apsolutno tačne. Čak, akcija je još bolja nego što je to bilo ko mogao i da pretpostavi.

Kao što znate, „petica“ donosi najveći otvoreni svijet ikada u ovom slavnom serijalu. Nisu Los Santos i okolina toliko impresivni samo zbog svoje ogromne površine, koliko zbog nevjerojatne količine sadržaja na svakom metru. Svejedno da li ste na kopnu ili u moru, pa čak i u vazduhu, sve vrvi od dešavanja i akcije.

Rockstar postavlja standarde

Igraćete s tri lika. U skoro svakom trenutku, osim nekih skriptovanih dijelova u određenim misijama, možete odabrati koga želite da kontrolišete. Svaki od likova ima vlastiti bankovni račun, oružja, nekretnine i prijatelje. U prevodu – svaki ima sadržaj za sebe, što omogućuje i jedinstvene misije za svakog lika.

Što se misije s mučenjem tiče, nekim igračima mogla bi da stvori nelagodu.

Rockstar je još jednom očitao pravu lekciju drugim razvojnim studijima o tome kako se kreira otvoreni svijet. Nijedna Open World igra današnjice nije ni blizu GTA po mogućnostima uvlačenja igrača u svoj akcioni, ludi i zabavni svijet.

Povezani artikli