Nema proizvoda

Ukupan iznos: 0.00KM
Korpa Nastavi kupovinu
Korpa 0 korpa

PlayStation

  • home
  • PlayStation

PS5 • NBA 2K23 PS4 & PS5

Brend:
PlayStation
Kategorija:
PlayStation
Zaliha:
Na stanju
Šifra:
1692
Rok isporuke:
24-48h
Način plaćanja:
Gotovinski pri isporuci, žiralno-virman po računu ili predračunu
Cijena:
159.00KM

Igrica za PS4 & PS5 (cd)

PS5 • NBA 2K23 PS4 & PS5 

NBA 2K23 PS5 je izdanje ultrapopularne franšize za 2022. godinu na čijoj naslovnici se nalazi zvijezda Phoenix Suns-a Devin Booker. U ovom izdanju igrači ne samo da izlaze na teren sa superzvijezdama kao što su Steph Curry i Kevin Durant, već, takođe, mogu da otputuju u 80-e, 90-e i rane 2000-e i igraju uz legende kao što su Bird, Duncan ili Iverson.

Sim Visual Concepts već tradicionalno novu NBA igru lansira neposredno pred početak nove NBA sezone. Tako je za ovo, kao i sva prateća izdanja, određen termin izlaska 9. septembra, mjesec dana prije početka nove sezone u NBA.

Ovogodišnji MyNBA način rada, koji kao franšizni serijal traje već nekoliko sezona, omogućuje igračima skok unatrag kroz vrijeme do davne 1983. godine. Kroz četiri različite početne tačke – Jordan era, Shaq era, Kobe era i Moderno doba, igrači mogu zauvijek promijeniti prošlost i budućnost NBA. Trejduj Magica Johnsona u Buckse, draftujte Michaela Jordana s Celticsima… Izbori su na tebi, a tvoje radnje će se mijenjati tokom godina koje dolaze dok igraš sezonu za sezonom.

Visual Concepts vjeruje da je otkrio lijek za ono što je pogodilo prošlogodišnju igru ​​s velikim perimetrom. Nova mehanika šutiranja stvara više razdvajanja između osrednjih strijelaca u ligi i njenih elitnih šutera, što znači da ćeš morati igrati dobro na svim nivoima u napadu i da se nećeš moći jednostavno osloniti na pogađanje otvorenih šuteva.

NBA 2K23 inspirirana je načinom na koji igra Giannis Antetokounmpo. Uz samu igru bolje ćeš razumjeti kako možeš igrati poput The Greek Freaka u 2K23.

Povezani artikli