Nema proizvoda

Ukupan iznos: 0.00KM
Korpa Nastavi kupovinu
Korpa 0 korpa

PlayStation

  • home
  • PlayStation

PS5 • MotoGP 22 Day1 Edition PS4 & PS5

Brend:
PlayStation
Kategorija:
PlayStation
Zaliha:
Na stanju
Šifra:
5185
Rok isporuke:
24-48h
Način plaćanja:
Gotovinski pri isporuci, žiralno-virman po računu ili predračunu
Cijena:
119.00KM

Igrica za PS4 & PS5 (cd)

PS5 • MotoGP 22 Day1 Edition PS4 & PS5

Milestone i Dorna Sports SL s ponosom su najavlili dolazak MotoGP 22 kao najvećeg izdanja ove franšize do sada i sljedeće veliko poglavlje proslavljene simulacije trka na dva točka. U igri su dodati novi uzbudljivi sadržaji i neke nove funkcije za gamere.

MotoGP 22 nastavlja veliko nasljeđe franšize, donoseći nevjerovatne nove funkcije igri. Sezona 2009. potpuno je novi način da ponovno proživite jednu od najnevjerovatnijih sezona u istoriji MotoGP. Igrači će uživati ​​u pravom dokumentarnom filmu u kojem pripovijeda Mark Neale, režiser najboljih MotoGP dokumentarnih filmova, s više od 50 minuta originalnih snimaka iz sezone 2009. Ali igrači neće samo svjedočiti istoriji, oni će takođe moći da postanu dio nje.

Igračima je omogućeno da prožive neke od najlegendarnijih trenutaka na moto stazama. Tako će, između ostalog, moći da se nađu u ulogama legendarnih vozača kao što su Rossi, Pedrosa, Stoner i Lorenzo, pokušavajući da ponove istoriju.

MotoGP 22 Day1 Edition, naravno, sadrži i mnogo drugih sadržaja vezanih za moto sport i staze na kojima će se odvijati spektakularne vožnje. U odnosu na ranija izdanja, igra je poboljšana u svakom pogledu. Za one koji traže istinsko iskustvo sljedeće generacije, igra donosi nivo realnosti kao nikada ranije.

MotoGP 22 uključuje i cijelu sezonu 2022, sa svim službenim sadržajima, uključujući 120+ službenih vozača i 20+ službenih staza. Osim toga, dostupno je i više od 70 legendarnih vozača i bicikala iz prethodnih decenija.

Povezani artikli