Nema proizvoda

Ukupan iznos: 0.00KM
Korpa Nastavi kupovinu
Korpa 0 korpa

PlayStation

  • home
  • PlayStation

PS5 • Assassin’s Creed Valhalla Ragnarok Edition PS4 & PS5

Brend:
PlayStation
Kategorija:
PlayStation
Zaliha:
Na stanju
Šifra:
1371
Rok isporuke:
24-48h
Način plaćanja:
Gotovinski pri isporuci, žiralno-virman po računu ili predračunu
Cijena:
139.00KM

Igrica za PS4 & PS5 (cd)

PS5 • Assassin’s Creed Valhalla Ragnarok Edition PS4 & PS5 

U Assassin’s Creed Valhalla: Ragnarok Edition, najambicioznijem proširenju u istoriji serijala, Eivor mora prihvatiti svoju sudbinu kao Odin, nordijski bog bitke i mudrosti. Oslobodite nove božanske moći dok se upuštate u očajničku potragu kroz svijet koji oduzima dah. Dovršite legendarnu vikinšku sagu i spasite svog sina suočenog s propašću bogova. Počinje rat. Svijet završava. Ovo je zora Ragnaroka.

Ratovi će bjesniti. Kraljevstva će pasti. Ovo je doba Vikinga. Akcioni RPG spektakl, smješten u sjevernoeevropstva prostranstva tokom 9. vijeka, djelo je francuskog studija video igara Ubisoft. Kao norveški viking Eivor, vodićeš svoj klan kroz uzbudljive ratove i na putovanje preko Sjevernog mora do bogatih zemalja porušenih kraljevstava Engleske.

Otjeran iz Norveške stalnim ratom i smanjenim resursima, Eivor, koji je odrastao uz priče o borbama i slavi, vodi klan prejko ledenog Sjevernog mora do bogatih zemalja slomljenog Engleskog kraljevstva. Njihova misija je osnovati novi, trajni dom, bez obzira na cijenu. Istraživaćeš misteriozan i prelijep otvoreni svijet, smješten u mračno doba Engleske. Moraćeš da pljačkaš svoje neprijatelje, razvijaš svoje naselje i gradiš političku moć u misiji da zaslužiš mjesto među bogovima Valhalle.

Povedi svoje vikinge u osvajanje Engleske

Napredna RPG mehanika omogućava ti da razviješ svoj lik i utičeš na okolni svijet. Svakom odlukom, od izbora političkih saveznika do borbene strategije, dijaloga i opreme koju koristiš, urezuješ svoj put do slave. Koristeći dva moćna oružja, kao što su sjekire i mačevi, pa čak i štit, doživjećeš brutalni borbeni stil Vikinga.

Zaplovićeš sa negostoljubivih i misterioznih obala Norveške u prelijepo ali zabranjeno kraljevstvo Engleske i još dalje. Živjećeš kao Viking kojem je svakodnevica u pauzi ratova ispunjena pecanjem, lovom, opijanjem i mnogim drugim vikinškim zanimacijama.

Bićeš u prilici da lansiraš masivne napade protiv saksonskih trupa i utvrđenja širom Engleske. Povedi svoj klan u iznenadne napade sa vašeg broda i dobićeš priliku da opustošiš neprijateljske teritorije i doneseš bogatstvo i resurse svom vikinškom narodu.

Izgradi i unapređuj građavine, koje ti omogućavaju deteljnu kostimizaciju, uključujući barake, kovača, salon za tetovaže i još mnogo toga. Regrutuj nove članove u svoj klan i personalizuj svoje vikinško iskustvo. Napravi svog jedinstvenog Vikinga unutar svog klana i podijeli ga online sa prijateljima koji ga mogu voditi u osvajanje.

Povezani artikli