Nema proizvoda

Ukupan iznos: 0.00KM
Korpa Nastavi kupovinu
Korpa 0 korpa

PlayStation

  • home
  • PlayStation

PS5 • Far Cry 6 Standard Edition PS4 & PS5

Brend:
PlayStation
Kategorija:
PlayStation
Zaliha:
Na stanju
Šifra:
1086
Rok isporuke:
24-48h
Način plaćanja:
Gotovinski pri isporuci, žiralno-virman po računu ili predračunu
Cijena:
99.00KM

Igrica za PS4 & PS5 (cd)

PS5 • Far Cry 6 Standard Edition PS4 & PS5

Far Cry 6 je najnoviji nastavak legendarne franšize koji uvodi igrače u adrenalinski svijet moderne gerilske revolucije. Dobrodošli u Yaru, tropski raj zamrznut u vremenu! Igraj kao Dani Rojas, lokalni Yaranac koji postaje gerilski borac za oslobođenje nacije.

Pridruži se revoluciji i bori se protiv tiranskog režima diktatora Antóna Castilla i njegovog sina tinejdžera Diega, kojima su život udahnule hollywoodske zvijezde Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) i Anthony Gonzalez (Coco).

Dok igraš kao Dani Rojas, uživi se u život vojnog dezertera koji se pridružio gerilskim revolucionarnim snagama. Kako bi poboljšao izglede protiv Antónove vojske, moraš usvojiti filozofiju Rješavača, opremiti se jedinstvenim i iznenađujućim novim oružjima, vozilima i životinjskim saputnicima uz koje ćeš zapaliti iskru revolucionarnog pokreta koji će do temelja spaliti tiranski režim.

Igraj kao Dani Rojas nezavisno od toga kojeg si pola i doživi snažnu priču u kojoj neodlučan građanin postaje vođa pokreta protiv Antónovog režima. Uskoči u akciju i haotičnu gerilsku borbu, okupi vojnike i resurse koji će ti pomoći u bitkama.

Nijedan se gerilac ne smije boriti sam. Udruži se s potpuno novim životinjskim pratiocima kao što je Chorizo, dražesni jazavčar na kojeg nijedan vojnik ne može ostati ravnodušan, a tu je i Guapo, gladni krokodil koji je kućni ljubimac tvog gerilskog mentora, Juana Corteza.

Usvoji filozofiju Rješavača i izradi smrtonosni arsenal improvizovanog oružja. Upoznaj Antónove trupe s genijalnim gerilskim izumima – mašinkom koju pogoni motociklistički motor ili ruksakom iz kojeg se ispaljuju navodeći projektili.

Istraži do sada najveći Far Cry dok putuješ prašumama, plažama i gradskim krajolicima. Odaberi sebi najdraže transportno sredstvo – konja, tenk ili nešto treće – i kreći se ostrvom.

Far Cry 6 za PS5 konzole ima do sada neviđeno moćnu grafiku, od bujne džungle, do Esperanze, glavnog grada Yare. Istražuj prekrasan svijet Yare u 4K kvalitetu i 60 sličica u sekundi. PS5 konzola donosi i brojne druge benefite, a jedan od njih je i brzo učitavanje. Uživaj u bržem učitavanju tropskog raja otvorenog svijeta zahvaljujući snazi ultra brzog SSD diska konzole PS5.

Povezani artikli