Nema proizvoda

Ukupan iznos: 0.00KM
Korpa Nastavi kupovinu
Korpa 0 korpa

PlayStation

  • home
  • PlayStation

PS5 • The Last of Us Part I PS4 & PS5

Brend:
PlayStation
Kategorija:
PlayStation
Zaliha:
Na stanju
Šifra:
9406
Rok isporuke:
24-48h
Način plaćanja:
Gotovinski pri isporuci, žiralno-virman po računu ili predračunu
Cijena:
159.00KM

Igrica za PS4 & PS5 (cd)

PS5 • The Last of Us Part I PS4 & PS5

The Last of Us Part I za PS5 će vam omogućiti da ponovo proživite omiljenu igru u ​​kojoj je sve počelo, obnovljenu za PlayStation 5 konzole. Doživite ovo emocionalno pripovijedanje i nezaboravne likove iz ostvarenja The Last of Us, dobitnika više od 200 nagrada za igru ​​godine!

Inače, riječ je o specifičnoj akcionoj avanturi preživljavanja i igra se iz perspektive trećeg lica. Cilj je izdržati i preživjeti. Kreator i proizvođač igre je Naughty Dog, studio poznat i kao tvorac odličnog serijala Uncharted. Sama igra predstavlja savršenu kombinaciju pucnjave, šunjanja, RPG elemenata i uzbudljivih avantura, upakovana u savršeno ubjedljivu priču koja će vam okupirati misli i potaknuti emocije.

Radnja je smještena u Sjedinjenje Američke Države koje su pogođene širenjem opasne gljivice Kordiceps, koja svoje ljudske domaćine pretvara u strašno agresivna bića poznata kao Zaraženi. Joel i Tess su prinuđeni da budu krijumčari, a sudbina ih spaja s intrigantnom tinejdžerkom Ellie. Kod Ellie ubrzo otkrivaju da je zaražena opasnom gljivicom, ali djevojka tvrdi da je njen organizam otporan na promjene koje Kordiceps gljivice izazivaju. Imunitet koji posjeduje Ellie možda može dovesti do pronalska lijeka protiv Kordiceps zaraze…

Fantastično ispričana priča, te akcija koja potiče na razmišljanje, preispitivanje odluka i otkriva unutrašnje sukobe, nemire i tjeskobe kod glavnih likova, izdvajaju ovaj naslov kao pravo remek djelo savremenog gaminga.

Igra je pobrala mnoštvo izuzetnih nagrada i priznanja. Moć da kod igrača izazove bliskost i saosjećanje sa glavnim likovima čini igru The Last of Us posebno vrijednom.

Kratak sadržaj

U opustošenoj civilizaciji, gdje divljaju zaraženi i okorjeli preživjeli, umorni Joel angažovan je da prokrijumčari 14-godišnju Ellie iz zone vojnog karantina. Međutim, ono što počinje kao mali posao ubrzo se pretvara u brutalno putovanje kroz zemlju.

Ovo ostvarenje uključuje kompletnu priču za jednog igrača The Last of Us i proslavljeno poglavlje Prequel-a, Left Behind, koje istražuje događaje koji su zauvijek promijenili živote Ellie i njene najbolje prijateljice Riley.

Rekonstruisan za PlayStation 5

Sadržaj je obnovljen potpuno i iz temelja pomoću najnovije PS5 tehnologije kompanije Naughty Dog, s naprednom vizuelnom vjernošću, potpuno integrirsnim funkcijama bežičnog kontrolera DualSense i još mnogo toga.

Vjeran remake

Doživite emocionalno pripovijedanje i nezaboravne likove u The Last of Us i istražite događaje koji su zauvijek promijenili živote Ellie i njene najbolje prijateljice Riley u hvaljenom poglavlju prequela, Left Behind.

Potpuno novo iskustvo

Potpuna revizija izvornog iskustva i vjerno reprodukovano. Uključuje modernizovanu mehaniku igranja, poboljšane kontrole i proširene mogućnosti pristupačnosti. Imaćete osjećaj da ste i sami uronili u okolinu u kojoj se radnja zbiva dok vas prati glas naratora. Bićete oduševljeni poboljšanim pripovijedanjem, prirodom, animacijom lica i poboljšanim opcijama za istraživanje i borbu.

 

Povezani artikli